Verbouwing Kattendijke

Een oud huis in een nieuw jasje.

Voor de verbouwing in Kattendijke kregen we te maken met een unieke uitdaging. De klanten, voorheen woonachtig in een nieuwbouwwoning in een levendig dorp, verlangden naar de rust en ruimte van de open polder. Hun wens was de bovenverdieping van hun nieuwe thuis te transformeren tot een comfortabele en rustige ruimte. Bij Beenhakker Traas begrepen we hun behoefte aan stilte en privacy. Onze oplossing? Een combinatie van hoogwaardige geluidsisolatie en de toevoeging van een extra badkamer, aansluitend bij de slaapkamer.
Contactpersoon
Picture of Lars Steenbakker

Lars Steenbakker

Verbouwing Kattendijke

De uitdaging

Bij de verbouwing in Kattendijke kregen we te maken met een unieke uitdaging. De klanten, voorheen woonachtig in een nieuwbouwwoning in een levendig dorp, verlangden naar de rust en ruimte van de open polder.

Hun wens was de bovenverdieping van hun nieuwe thuis te transformeren tot een comfortabele en rustige ruimte. Bij Beenhakker Traas begrepen we hun behoefte aan stilte en privacy. Onze oplossing? Een combinatie van hoogwaardige geluidsisolatie en de toevoeging van een extra badkamer, aansluitend bij de slaapkamer.

Verbouwing in Kattedijke

Volledig nieuwe bovenverdieping

De bovenverdieping heeft een grondige metamorfose ondergaan. We begonnen met de installatie van een farmecell vloer, specifiek gekozen voor zijn superieure geluidsisolerende eigenschappen. Deze vloer zorgt ervoor dat de rust van de polder ook binnenshuis voelbaar is. Vervolgens richtten we ons op de sanitaire voorzieningen. Een van de bestaande badkamers is volledig opgeknapt en opnieuw betegeld, waarbij we moderne en duurzame materialen gebruikten om een frisse, eigentijdse look te creëren.

Maar daar stopten we niet. We realiseerden een extra badkamer, strategisch geplaatst naast de slaapkamer voor optimaal gemak en privacy. Deze nieuwe badkamer is niet alleen een toevoeging in functionaliteit, maar draagt ook bij aan de algehele esthetiek en comfort van de woning.

Deze verbouwing Kattendijke is een perfect voorbeeld van hoe Beenhakker Traas luistert naar de wensen van klanten en deze vertaalt naar praktische en stijlvolle oplossingen. Door onze kennis van materialen en aandacht voor detail, hebben we een ruimte gecreëerd die niet alleen voldoet aan de behoeften van onze klanten, maar deze zelfs overtreft. Het resultaat is een vredige en functionele bovenverdieping die perfect past bij het idyllische leven in de polder.

Tegelwerk Kattedijke

Gerelateerde Projecten

Roompot Water Village

Onderhoud bij Roompot

Verbouwing Bergen op Zoom

Verbouwing Bergen op Zoom

Nieuwbouw

Aanbouw Kloetinge

Jouw partner voor de perfecte
(ver)bouw, renovatie en onderhoud!

Gemotiveerd & professioneel

100% Garantie

Transparant & open

Duurzame Materialen