Verbouw

Een serieuze partner die met je meedenkt of je nu particulier bent met een klein of groot verbouwingsplan of een zakelijke klant die op zoek is naar een betrouwbare aannemer.

De verbouwing die je wilt

Een serieuze partner die met je meedenkt of je nu particulier bent met een klein of groot verbouwingsplan of een zakelijke klant die op zoek is naar een betrouwbare aannemer.
We zijn er voor ieder bouwplan, ongeacht de grootte.

Contactpersoon
Picture of Lars Steenbakker
Lars Steenbakker
Verbouw

Verbouwen zonder zorgen

Vaak wordt er met een verbouwing gedacht aan grote plannen die maanden en soms jaren duren. Maar bij Beenhakker Traas zorgen we er juist voor dat je deze drempel niet over hoeft. Door onze volledige ontzorging pakken we alles voor je op vanaf de eerste minuut. We gaan samen om tafel zodat we je wensen precies in kaart brengen en niet voor onverwachte verrassingen komen te staan.

Door onze Zeeuwse nuchterheid pakken we ieder project juist praktisch aan en zorgen we voor een goed eindresultaat. We houden je op de hoogte en betrokken bij elke stap. Praktisch en duurzaam denken is waar we goed in zijn. We zorgen ervoor dat wat we bouwen, niet alleen nu perfect is, maar ook voor de lange termijn.

Bouwen zonder twijfel over de kwaliteit

Bij Beenhakker Traas staat één ding vast: als je verbouwt, wil je niet twijfelen over de kwaliteit. Deze belofte is niet alleen iets wat onze klanten erkennen, maar is ook zichtbaar in elk project dat we opleveren. Ongeacht de omvang van je verbouwproject, het leveren van topkwaliteit is bij ons al meer dan 100 jaar de standaard.

Van ingrijpende structurele aanpassingen tot de kleinste details in de afwerking, wij garanderen dat alles met de grootste zorg en aandacht wordt uitgevoerd. Wij dragen de last, zodat je zelf vol vertrouwen kunt genieten van het eindresultaat.

Kortom, als je op zoek bent naar een nuchtere, betrouwbare partner voor je verbouwing, dan ben je bij Beenhakker Traas aan het juiste adres. We maken jouw droom werkelijkheid, efficiënt en zonder gedoe. Benieuwd hoe we je kunnen helpen? Neem dan snel contact op via het contactformulier.

Wat onze klanten zeggen

Jouw partner voor de perfecte
(ver)bouw, renovatie en onderhoud!

Gemotiveerd & professioneel

100% Garantie

Transparant & open

Duurzame Materialen