Verbouwing Bergen op Zoom

Uitgebreidde verbouwing in Bergen op Zoom

Bij Beenhakker Traas hebben we onlangs een uitdagend project in Bergen op Zoom afgerond, waarbij we een bestaande garage hebben uitgebouwd en omgevormd tot een comfortabele slaapkamer met badkamer. Dit project is een prachtig voorbeeld van onze expertise in zowel uitbouw als renovatie.
Contactpersoon
Picture of Lars Steenbakker

Lars Steenbakker

Houten pui

Garage uitbouw en Transformatie

De kern van dit project was het verlengen van de garage. We hebben gekozen voor een houtskeletbouw, een methode die zowel efficiënt als duurzaam is.

Voor de buitenzijde, aan de kant van de buren, hebben we metselwerk gebruikt om een naadloze overgang met de bestaande structuur te garanderen. Aan de achterzijde van de uitbouw hebben we een houten pui met twee openslaande deuren geplaatst, waardoor er een lichte en toegankelijke ruimte ontstond.

Het project werd het daaropvolgende jaar voortgezet met de isolatie van het dak. Deze stap was essentieel om de woning niet alleen comfortabeler, maar ook energiezuiniger te maken, waarmee we de woning verder toekomstbestendig maken.

Woonkamer

Woonkamer, keuken en toilet Renovatie

Naast de uitbouw van de garage hebben we ook de woonkamer en keuken onder handen genomen. In de woonkamer hebben we nieuwe kozijnen geïnstalleerd, die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook zorgen voor extra daglicht. In de keuken hebben we nieuwe tegels geplaatst, waardoor de ruimte een frisse en moderne uitstraling kreeg.

Het toilet op de begane grond heeft daarnaast ook een make-over ondergaan. Hier hebben we nieuwe tegels aangebracht, die de ruimte een vernieuwde, hygiënische uitstraling geven.

Deze verbouwing Bergen op Zoom laat zien hoe we elk project met zorg en aandacht voor detail benaderen. Van de initiële planning tot de afwerking, we streven naar perfectie in elk aspect van ons werk.
Onze klant in Bergen op Zoom geniet nu van een prachtig uitgebreide en gerenoveerde woning, geheel volgens hun wensen en onze hoge kwaliteitsstandaarden.

Keuken Bergen op Zoom

Gerelateerde Projecten

Roompot Water Village

Onderhoud bij Roompot

Verbouwing Kattedijke

Verbouwing Kattendijke

Nieuwbouw

Aanbouw Kloetinge

Jouw partner voor de perfecte
(ver)bouw, renovatie en onderhoud!

Gemotiveerd & professioneel

100% Garantie

Transparant & open

Duurzame Materialen