Aannemer Bergen op Zoom

Voor een aannemer in Bergen op Zoom of omgeving ben je bij Beenhakker Traas aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jouw bouw- of renovatieproject van begin tot eind vlekkeloos verloopt.

Een aannemer coördineert de planning, het ontwerp, de bouw, en het toezicht op het bouwproject. In Bergen op Zoom kennen we de lokale regelgeving en hebben we goede relaties met lokale leveranciers en onderaannemers. Kiezen voor Beenhakker Traas betekent kiezen voor een zorgeloze bouwervaring waarbij kwaliteit voorop staat.

Contactpersoon
Picture of Lars Steenbakker

Lars Steenbakker

Wat doet Beenhakker Traas?

Bij Beenhakker Traas bieden we een breed scala aan bouwdiensten. Of het nu gaat om het bouwen van nieuwe woningen, het uitvoeren van renovaties, of het onderhouden van bestaande gebouwen, wij hebben de expertise in huis om elk project tot een goed einde te brengen. Onze diensten omvatten:

 • Nieuwbouw:
  Van ontwerp tot oplevering, wij begeleiden je door het gehele proces van het bouwen van je nieuwe woning of bedrijfsgebouw.
 • Verbouw / Aanbouw:
  Een verbouwing of aanbouw biedt een uitstekende kans om de functionaliteit en waarde van je woning te verhogen, terwijl je tegelijkertijd de leefruimte aanpast aan jouw persoonlijke wensen en behoeften
 • Renovatie:
  Wij zorgen ervoor dat oude gebouwen weer aan de moderne eisen voldoen, met respect voor de oorspronkelijke architectuur.
 • Onderhoud:
  Regelmatig onderhoud is essentieel om de waarde van je vastgoed te behouden. Wij bieden flexibele onderhoudscontracten aan.

Waarom Beenhakker Traas?

Beenhakker Traas heeft een rijke geschiedenis in de bouwsector met meer dan een eeuw ervaring. We zijn trots op onze Zeeuwse wortels en de kwaliteit die we elke klant bieden. Hier zijn enkele redenen waarom klanten voor ons kiezen:

 • Meer dan 100 jaar ervaring hebben we een diepgaande kennis van zowel traditionele als moderne bouwtechnieken.
 • Wij luisteren naar onze klanten en passen onze diensten aan op hun specifieke wensen.
 • We gebruiken alleen materialen van hoge kwaliteit en streven naar duurzame bouwoplossingen die zowel milieuvriendelijk als economisch zijn.
 • Als gespecialiseerde aannemer kennen we de specifieke uitdagingen en kansen in Bergen op Zoom en omgeving.
Beenhakker-Traas

Ben je op zoek naar een aannemer in Bergen op Zoom die met je meedenkt?

Dan komen we graag een keer vrijblijvend bij je langs om je van advies en een concreet stappenplan te voorzien.

Via de Whatsapp knop rechts, of het contactformulier onderaan kom je makkelijk met ons in contact. 

Vraag een offerte aan

Contact informatie

Kantoor

Korte Achterweg 24

4458 BG 

‘s-Heer Arendskerke

Contactgegevens

Telefoon: 0113 561 430

Jouw partner voor de perfecte (ver)bouw, renovatie en onderhoud!

Gemotiveerd & professioneel

100% Garantie

Transparant & open

Duurzame Materialen