Over Ons

Al meer dan 100 jaar je vertrouwde partner om al je bouw wensen uit te laten komen. 

100+

Jaar aan

ervaring

500+

Projecten

afgerond

Vroeger

Meer dan 100+ jaar aan bouw ervaring

Bij Beenhakker Traas kunnen we ons prijzen op een rijke geschiedenis, die zelfs teruggaat tot 1881. Het was Jacob Beenhakker die het bedrijf destijds overnam en de basis legde voor een familiebedrijf met een diepgewortelde traditie in vakmanschap. 

Na Jacobs overlijden in 1905, zette Cornelis Beenhakker, zijn zoon, het werk voort. De passie voor bouwen zat duidelijk in het bloed, want in 1929 trad de toen 17-jarige Jacob Beenhakker, zoon van Cornelis, toe tot het bedrijf.

De familiegeschiedenis ging verder met Marius Beenhakker die zich in 1939 bij het bedrijf voegde. Het bedrijf, bekend als Fa. V. Beenhakker en Zn, bleef groeien en ontwikkelen onder zijn leiding. In 1955 namen Jacob en Marius samen de leiding over, nadat Cornelis zich terugtrok.

Toetreden van Traas

Het jaar 1977 markeerde een nieuwe fase, met Marius Beenhakker aan het roer van Beenhakker BV, nadat Jacob zich had teruggetrokken. De samenwerking kreeg een nieuwe dimensie in 1980, toen M. Traas, medeaandeelhouder werd.

In 1986, na het uittreden van Marius Beenhakker, trad Marcel Traas in dienst bij Beenhakker-Traas, en begon een nieuw tijdperk. W.C. Beenhakker (Wim) en M. Traas zetten het bedrijf voort onder de naam Fa. Beenhakker-Traas.

En sinds 1 januari 2009 is Marcel Traas alleen verder gegaan aan het roer van Beenhakker-Traas BV. Met deze geschiedenis van meer dan een eeuw, staat Beenhakker Traas symbool voor ongeëvenaarde ervaring, vakmanschap en een voortdurende toewijding aan kwaliteit. 

Toetreden van Traas

Wat onze klanten zeggen

11 12 202314 32 45 Beenhakker Traas J1 01358 2 Over Ons

Meer dan 100 jaar aan het bouwen

Op naar de volgende 100 jaar

We zijn trots op onze historie en enthousiast over onze toekomst, waarbij we onze traditie van uitmuntendheid in bouw en renovatie voortzetten.

Bij Beenhakker Traas bouwen we niet alleen structuren, we bouwen dromen. Uw droom is onze missie.

Daarom zullen we er voor zorgen dat we er de komende 100 jaar ook zijn om al uw bouw dromen tot realisatie te laten komen. 

Jouw partner voor de perfecte (ver)bouw, renovatie en onderhoud!

Gemotiveerd & professioneel

100% Garantie

Transparant & open

Duurzame Materialen