Aanbouw

Je aanbouw partner in Zeeland voor elke uitbreiding, groot of klein.

Een aanbouw van elke grote

Een betrouwbare partner die met je meedenkt, of je nu een particulier bent die extra ruimte aan je woning wilt toevoegen, of een zakelijke klant op zoek naar een deskundige aannemer voor pand uitbreiding. Wij staan klaar voor elke uitbreiding, ongeacht de omvang.

Contactpersoon
Picture of Lars Steenbakker
Lars Steenbakker
Aanbouw

Aanbouw gemak: zonder stress, vol vertrouwen

Bij een aanbouw denk je misschien aan ingewikkelde processen en lange bouwperioden. Maar niks is minder waar, bij Beenhakker Traas nemen we graag deze zorgen van je over. Door onze volledige ontzorging begeleiden we het hele proces vanaf je eerste idee tot de laatste steen. Samen bespreken we uitvoerig je wensen, zodat we er zeker van zijn dat er onderweg geen verrassingen zijn.

Met onze Zeeuwse nuchterheid zorgen we bij elke aanbouw voor een praktische aanpak en een geweldig eindresultaat. We houden je constant op de hoogte en zorgen dat je bij elke stap van het project precies weet waar je aan toe bent. Met meer dan 100 jaar bouw ervaring zorgen we altijd voor een duurzame, oplossing dat niet alleen nu perfect is, maar ook in de toekomst zonder problemen standhoudt.

Een aanbouw van kwaliteit

Over een extra gedeelte aan je huis of pand wil je geen compromissen sluiten. En zal zeker niet over de kwaliteit. Daarom staat bij Beenhakker Traas kwaliteit altijd voorop. En deze belofte zien onze klanten terug in elk afgerond project. Ongeacht de grootte van je aanbouwproject, topkwaliteit is al meer dan 100 jaar onze standaard. Of het nu gaat om grote uitbreidingen of nauwkeurige afwerkingen, wij verzekeren dat alles met precisie en zorg wordt uitgevoerd.

Kortom, als je een nuchtere, betrouwbare partner zoekt voor je aanbouw, dan ben je bij Beenhakker Traas aan het juiste adres. We maken jouw uitbreidingsdroom werkelijkheid, efficiënt en zonder complicaties.

Aanbouw Kloetinge

Wat onze klanten zeggen

Jouw partner voor de perfecte
(ver)bouw, renovatie en onderhoud!

Gemotiveerd & professioneel

100% Garantie

Transparant & open

Duurzame Materialen