Onderhoud bij Roompot

Onderhoud en reparaties voor vakantie parken Roompot

Voor Roompot hebben we een reeks uitdagende werkzaamheden uitgevoerd, variërend van onderhoud tot verbeteringen en uitbreidingen van hun hoofdgebouwen. Onze projecten omvatten de renovatie van kantoren en het updaten van zwembaden en restaurants, altijd met een focus op het creëren van een balans tussen functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid.
Contactpersoon
Picture of Lars Steenbakker

Lars Steenbakker

Roompot Beach Resort

De uitdaging

Roompot, bekend om zijn vakantieparken, benaderde Beenhakker Traas met een uitgebreide reeks bouwbehoeften. De opdracht betrof voor zowel de hoofdgebouwen van Roompot, zoals kantoren, zwembaden en restaurants, als de vakantiewoningen op hun parken.

Daarnaast moesten we werken voor particuliere eigenaren van vakantiehuisjes op de parken, waarbij Roompot als derde partij inspraak had. Onze oplossing was een flexibele en veelzijdige aanpak, waarbij we ons aanpasten aan de uiteenlopende eisen van zowel Roompot als de individuele eigenaren, en altijd rekening hielden met Roompot’s richtlijnen en standaarden.

Roompot Park Eksel

Werkzaamheden

Onze werkzaamheden bij Roompot waren divers en uitdagend. Voor de hoofdgebouwen van Roompot voerden we onderhoud uit en realiseerden we verbeteringen en uitbreidingen. Dit omvatte alles van het renoveren van kantoren tot het updaten van zwembaden en restaurants, waarbij we steeds streefden naar een harmonie tussen functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid.

Bij de vakantiewoningen, eigendom van Roompot, voerden we onderhoud uit en realiseerden we ver- en aanbouwen. Voor de particuliere eigenaren was onze rol tweeledig: enerzijds voerden we standaard bouw- en renovatiewerkzaamheden uit, net zoals we zouden doen in elke andere woning. Anderzijds hielden we rekening met de specifieke eisen en richtlijnen van Roompot, aangezien zij inspraak hadden in de werkzaamheden, gezien hun eigendom van het land.

Dit project bij Roompot laat zien hoe Beenhakker Traas in staat is om zich aan te passen aan de diverse en soms complexe eisen van zowel zakelijke klanten als particulieren. Onze ervaring, flexibiliteit en inzet voor kwaliteit zorgen ervoor dat we elk project, groot of klein, succesvol kunnen uitvoeren en beheren.

Gerelateerde Projecten

Verbouwing Bergen op Zoom

Verbouwing Bergen op Zoom

Verbouwing Kattedijke

Verbouwing Kattendijke

Nieuwbouw

Aanbouw Kloetinge

Jouw partner voor de perfecte
(ver)bouw, renovatie en onderhoud!

Gemotiveerd & professioneel

100% Garantie

Transparant & open

Duurzame Materialen