Kozijnen, Dakkapellen en Dakramen

Op maat gemaakt in onze eigen werkplaats!

Uit eigen werkplaats

Bij Beenhakker Traas staat kwaliteit en vakmanschap centraal in het maken van kozijnen, dakkapellen en dakramen, allemaal vervaardigd in onze eigen werkplaats. Deze essentiële elementen verhogen niet alleen de functionaliteit en veiligheid van een gebouw, maar verbeteren ook de comfort en schoonheid je woning.

Contactpersoon
Picture of Lars Steenbakker
Lars Steenbakker
Werkplaats

Kozijnen op Maat uit Eigen Werkplaats

Onze houten kozijnen worden vervaardigd in onze eigen werkplaats, waar we elk kozijn voorzien van een dubbele grondverflaag voor duurzaamheid en bescherming. Draaiende en schuivende onderdelen worden door onze specialisten zorgvuldig gemonteerd en direct na plaatsing voorzien van beglazing. Deze aanpak zorgt ervoor dat we kozijnen snel en efficiënt kunnen vervangen, waardoor de overlast voor onze klanten minimaal is.

Naast houten kozijnen bieden we ook hoogwaardige Veka kunststof kozijnen. Deze kozijnen staan bekend om hun uitzonderlijke isolerende eigenschappen, inbraakwerendheid en duurzaamheid. De Veka Topline NL serie, met een verdiept profiel en meerdere kamers, biedt optimale warmte- en geluidsisolatie. Bovendien zijn deze profielen verkrijgbaar in verschillende stijlen, van klassiek tot modern, om aan elke esthetische wens te voldoen.

Meer Licht in je Ruimte met Dakkapellen, Dakramen en Kozijnen

Dakkapellen en dakramen zijn perfecte oplossingen om meer licht en ruimte in je woning te creëren. Bij Beenhakker Traas hanteren we een zorgvuldige aanpak bij het ontwerpen en installeren van dakkapellen en dakramen, waarbij we altijd rekening houden met de architectuur van het gebouw en de specifieke wensen van de klant. Onze dakkapellen en dakramen verhogen niet alleen de leefbaarheid van je huis, maar verbeteren ook de energie-efficiëntie en waarde van je woning.

Met Beenhakker Traas kies je voor een partner die elk detail in het oog houdt en streeft naar perfectie in elk project. Neem contact met ons op voor jouw kozijn-, dakkapel- of dakraamproject en ervaar de kwaliteit en het vakmanschap van Beenhakker Traas.

Kozijnen, Dakkapellen en Dakramen

Wat onze klanten zeggen

Jouw partner voor de perfecte
(ver)bouw, renovatie en onderhoud!

Gemotiveerd & professioneel

100% Garantie

Transparant & open

Duurzame Materialen