Aanbouw Kloetinge

Aanbouw Kloetinge

In Kloetinge transformeerde Beenhakker Traas een bestaande woning met een slimme aanbouw, waarbij de geliefde carport behouden bleef. De uitbreiding omvatte een ruime berging, een moderne badkamer met slaapkamer en een uitgebreide keuken, perfect geïntegreerd met de oorspronkelijke structuur.
Contactpersoon
Picture of Lars Steenbakker

Lars Steenbakker

Aanbouw Kloetinge

Uitdaging en oplossing

In het pittoreske Kloetinge stond een charmante woning die schreeuwde om een uitbreiding. De eigenaren, gehecht aan hun geliefde carport, wilden graag meer ruimte.

Beenhakker Traas kwam in beeld met een plan dat zowel hun hart als de architectuur van het huis eer aandeed. Met een slimme aanbouw die de carport respecteerde, creëerden we een ruime berging, een slaapkamer met een moderne badkamer, en een keuken die chef-koks zou doen blozen.

Een droomtransformatie in Kloetinge, met respect voor het verleden en een blik op de toekomst.

Realisatie

De aanbouw werd gerealiseerd met een houtskeletbouw, een keuze voor duurzaamheid en efficiëntie. Aan de voor- en achterzijde is de aanbouw afgewerkt met platowood frake, wat een moderne en esthetische afwerking biedt, terwijl de zijkanten zijn uitgevoerd in traditioneel metselwerk. Dit zorgt voor een harmonieuze balans tussen modern en klassiek.

In deze nieuwe ruimte hebben we een ruime berging, een luxe badkamer met aangrenzende slaapkamer en een bijkeuken die omgetoverd is tot een ruime, moderne keuken. De keuken is het hart van de woning geworden, een plaats waar functionaliteit en design samenkomen.

Een belangrijk aspect van deze aanbouw zijn de nieuwe aluminium kozijnen met grote glasoppervlakten. Deze zorgen niet alleen voor een elegante uitstraling, maar laten ook veel natuurlijk daglicht binnen, wat bijdraagt aan een warme en uitnodigende sfeer in de woning.

Deze aanbouw Kloetinge is een perfect voorbeeld van hoe Beenhakker Traas maatwerk levert, afgestemd op de specifieke wensen van onze klanten. Van planning tot uitvoering, ons doel is altijd om een ruimte te creëren die zowel mooi als functioneel is, en waar onze klanten nog jarenlang van kunnen genieten.

Kozijnen, Dakkapellen en Dakramen

Gerelateerde Projecten

Roompot Water Village

Onderhoud bij Roompot

Verbouwing Bergen op Zoom

Verbouwing Bergen op Zoom

Verbouwing Kattedijke

Verbouwing Kattendijke

Jouw partner voor de perfecte
(ver)bouw, renovatie en onderhoud!

Gemotiveerd & professioneel

100% Garantie

Transparant & open

Duurzame Materialen