Metselwerk en Tegelwerk

Jouw vakman voor al je metsel- en tegelwerken

Vakmanschap bij Beenhakker Traas

Metselwerk en tegelwerk is bij Beenhakker Traas als kers op de taart. Met meer dan 100 jaar ervaring, zijn we experts in metsel- en tegelwerk. Ons team van vakmensen combineert techniek met een oog voor detail en schoonheid voor goede resultaten in zowel structuren als afwerkingen. Met precisie en aandacht voor detail, weten we zeker dat vakmanschap en kwaliteit voorop staan.

Contactpersoon
Picture of Lars Steenbakker
Lars Steenbakker
Bouwbedrijf Zierikzee

Metselwerken: Sterk Fundament en Mooie Afwerking

Of het nu gaat om de renovatie van een bestaande muur of het metselen van nieuwe muren, ons team van ervaren metselaars zorgt voor een professionele uitvoering. Onze metselwerken zijn niet alleen gericht op het creëren van sterke structuren, maar dragen ook bij aan de algehele uitstraling van je woning of pand. Van traditionele bakstenen tot moderne ontwerpstenen, we hanteren diverse technieken en materialen om aan de specifieke behoeften van elk project te voldoen.

Naast het metselen zelf, omvatten onze diensten ook voegwerken en lijmwerken. Voegwerk is cruciaal voor de duurzaamheid en het uiterlijk van het metselwerk, en onze specialisten zorgen ervoor dat dit met de grootste zorg wordt uitgevoerd. Dit garandeert niet alleen een lange levensduur, maar draagt ook bij aan de algehele uitstraling van het gebouw.

Tegelwerk: Perfectie in Elk Detail

Ons tegelwerk is even veelzijdig en nauwkeurig. Van keramische tegels tot natuursteen, onze vakmensen plaatsen deze moeiteloos op vrijwel alle ondergronden. Tegelwerk vereist een gedetailleerde aanpak en precisie, en dat is precies wat ons team biedt. Of het nu gaat om vloeren, wanden of specifieke decoratieve elementen, we zorgen ervoor dat elk tegel perfect past en bijdraagt aan de uitstraling van de ruimte.

Bij Beenhakker Traas zijn we trots op ons vermogen om een totaalpakket te leveren. Dit betekent dat we niet alleen de structuur van een gebouw verzorgen, maar ook de afwerking tot in de perfectie.
Met Beenhakker Traas kies je voor een partner die elk aspect van metsel- en tegelwerk met precisie, zorg en vakmanschap benadert.

Neem contact met ons op voor jouw bouwproject en ervaar zelf de kwaliteit en expertise die we in elk project leggen.

Tegelwerk

Wat onze klanten zeggen

Jouw partner voor de perfecte
(ver)bouw, renovatie en onderhoud!

Gemotiveerd & professioneel

100% Garantie

Transparant & open

Duurzame Materialen