Diensten

Nieuwbouw

Wanneer u bij het bouwen van uw nieuwe woning kiest voor Beenhakker Traas dan kiest u voor een woning waarin u zich echt thuis gaat voelen.
In ons lange bestaan hebben we vele woningen gebouwd. Voor klanten met eigen wensen en ideeën. Dat is de basis om samen tot iets moois te komen. Maar daarnaast helpen wij graag wanneer u nog op zoek bent naar uw wensen en ideeën. 


Verbouw

Nieuwbouw te duur? Dan is verbouwen een heel goed alternatief. Voor het verbouwen van uw woning, bedrijfspand maar ook badkamers, keukens, etc. zijn wij de juiste partner. Wij hebben in de loop van de tijd vele daken vernieuwd, badkamers gemoderniseerd en woningen geheel opgeknapt. De mogelijkheden zijn groot. Onze ervaren vakmensen hebben de kennis en knowhow om uw wensen op een kwalitatief hoog niveau af te werken.


Renovatie

Renoveren betekent gedateerde woningen onderhanden nemen en laten voldoen aan de eisen van deze tijd. Een gedateerde woning met een oude keuken of slecht geïsoleerd wordt door ons vaak onderhanden genomen. Wij zorgen ervoor dat een woning aan de eisen van deze tijd gaat voldoen en het woongenot bevordert.


Onderhoud en restauratie

Onderhoud is een belangrijk onderdeel in het behoud van uw woning of bedrijfspand. Goed onderhoud voorkomt later grote uitgaven aan herstel of vervanging. Wij hebben veel ervaring op het gebied van onderhoud. Denk hierbij aan het onderhouden van kozijnen, deuren, overstekken, goten, sloten en scharnieren. Het repareren van houtrot met Repair-Care. En ook het schoonmaken van goten, aanbrengen van kunststof gevelbekleding, trespa en rockpanel.  Ook uw recreatie woning.


Kozijnen, ramen en deuren uit eigen werkplaats

De houten kozijnen worden in onze eigen werkplaats gemaakt en gelijk voorzien van een dubbele grondverflaag. Draaiende en schuivende onderdelen worden door onze specialisten al gemonteerd in de werkplaats. De kozijnen worden direct na montage voorzien van beglazing . Kozijnen vervangen kan zodoende in een korte periode gedaan worden.


Kunstof kozijnen

Wij leveren en monteren Veka kozijnen, dit zijn kwalitatief zeer hoogwaardige kunststof kozijnen die voorzien worden van Hr++ glas. Veka kozijnen zijn zeer isolerend, inbraakwerend, en duurzaam. Een veel gebruikt kunststofprofiel is de Veka Topline NL serie met verdiept profiel, voorzien van meerdere kamers die zorgen voor een optimale warmte- , en geluidsisolatie. Veka profielen zijn in allerlei stijlen te verkrijgen, van klassiek tot modern.


Dakkapellen en dakramen

 

 

 


Metselwerken en tegelwerken

Bij ons bent u aan het juiste adres voor metselwerken. Of het nu gaat om renovatie van een bestaande muur of het metselen van nieuwe muren, alles word door ons vakkundig uitgevoerd.  Denk ook aan o.a. voegwerken en lijmwerken.
Wij leveren graag een totaalpakket af. Daarom zijn onze vakmensen ook bekwaam in tegelwerk. Keramische tegels en natuursteen worden moeiteloos geplaatst op vrijwel alle ondergronden.


Na-isolatie woningen

Goed isolatiemateriaal verbetert de thermische prestatie van uw huis en zorgt voor een besparing op de energierekening. Uitstekend isolatiemateriaal biedt extra voordelen, waardoor uw huis veiliger en comfortabeler wordt.